Gebruiksvoorwaarden

Voorwaarden van de overeenkomst gebruik

LEES DEZE WEBSITE NODIG VOOR ONDERZOEK EN ALS VOORWAARDE VOOR waarmee u ACCESS.

Gelezen en geaccepteerd Gebruikersovereenkomst en ook lezen en accepteren van de bepalingen van het Privacybeleid van deze website zijn VEREIST OVERWEGINGEN VOOR DE WEBSITE TOEKENNING U HET RECHT TE BEZOEKEN, LEES, verkoop opnieuw, TRANSACT, verwerken van betalingen naar of communiceren met IT OP EEN ANDERE MANIER . Door deze website kunt u erkennen dat ALLE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZIJN aan u. ALLE overeenkomsten, verklaringen, beloften, garanties, acties, of verklaringen DOOR BEZOEKER die verschillen in enigerlei wijze voortvloeit uit deze overeenkomst worden GEGEVEN niet rechtsgeldig.

ALLE PERSONEN geen toegang tot OF HET GEBRUIK VAN DEZE SITE TENZIJ ZIJ Lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Bij het bekijken van, het bezoeken, gebruiken, het afhandelen van betalingen ten behoeve of interactie met DEZE WEBSITE als reseller, tussenpersoon, FILIAAL, klant, MERCHANT DIENSTVERLENER, uitgever, ADVERTEERDER OF ENIGE WISSELWERKING DAN OOK JE AKKOORD MET ALLE BEPALINGEN VAN DEZE VOORWAARDEN VAN GEBRUIK BELEID EN het privacybeleid van deze website. INCLUSIEF ENIGE WIJZIGINGEN IN DEZE OVEREENKOMST OF aanvullende verzekeringen bij referentie opgenomen welke website IN eigen goeddunken in de toekomst.

ALLE PERSONEN ONDER DE 18 jaar hebben geen toegang tot deze website. Ben je jonger dan 18 jaar, het onwettig is om te bezoeken, te lezen of een wisselwerking MET DEZE WEBSITE OF DE INHOUD OP EEN ANDERE MANIER. DEZE WEBSITE ONTKENT SPECIFIEK TOEGANG TOT INDIVIDUELE DIE ONDER HET KIND ONLINE PRIVACY ACT (COPA) 1998.

DEZE WEBSITE behoudt het recht om toegang weigeren aan een persoon of KIJKER om welke reden. ONDER DE VOORWAARDEN VAN DE PRIVACY BELEID, DIE JE ACCEPTEERT als voorwaarde voor BEKIJKEN, is de website TOEGESTAAN EN opslaan van gegevens en informatie worden verzameld VOOR HET DOEL VAN uitsluiting en voor veel andere toepassingen.

DE ALGEMENE VOORWAARDEN OVEREENKOMST kunnen van tijd tot tijd. Bezoekers hebben BEVESTIGEND PLICHT ALS ONDERDEEL VAN DE VERGOEDING VOOR TOESTEMMING zijn om deze website, houden zich van wijzigingen.

PARTIJEN BIJ DE ALGEMENE VOORWAARDEN OVEREENKOMST

Bezoekers, kijkers, gebruikers, abonnees, leden, partners, resellers en klanten, gezamenlijk aangeduid als ‘bezoekers’, zijn partij bij deze overeenkomst. De website en zijn voorganger websites eigenaren en / of exploitanten zijn partij bij deze overeenkomst, hierin aangeduid als “Website.” Bezoekers begrijpt en erkent dat deze overeenkomst over-regels en supersecedes enige en alle bezoekers overeenkomsten met de website, inclusief maar niet beperkt tot, bezoekers eigen elektronische website gebruiksvoorwaarden, privacybeleid of andere voorgestelde wettelijk bindende afspraken op bezoekers website.

Website hierbij verwerpt alle bezoekers website electonic overeenkomsten met inbegrip van maar niet beperkt tot Bezoekers Voorwaarden. Deze overeenkomst wordt van toepassing op alle partijen. In het geval van een geschil met Bezoeker is de Website worden beheerst door deze overeenkomst en met het geldende standaard regels en wetten die in bindende arbitrage of een rechtbank in het Websites keuze in het rechtsgebied van de Websites keuze moet worden afgewikkeld. Alle overeenkomsten, verklaringen, beloften, garanties, acties of verklaringen van bezoekers website of andere voorgestelde overeenkomst die verschillen in een of andere manier uit de voorwaarden van deze overeenkomst zal worden gegeven geen kracht of effect. Alle bezoekers waaronder resellers, intermediarys, filialen, joint venture partners, uitgevers, adverteerders, online marketeers, en alle gebruikers die bezoeken of toegang tot deze website op enigerlei wijze worden onderworpen aan wederzijdse vrijlating en eventuele contracten of overeenkomsten zijn niet toegestaan ​​te zijn beëindigd, om welke oorzaak of reden zonder schriftelijke overeenkomst en instemming van de website.

Gebruik van informatie uit DEZE WEBSITE

Tenzij je in een schriftelijke overeenkomst met deze website van het tegendeel hebt ingevoerd, bezoekers, kijkers, abonnees, leden, partners of klanten hebben geen recht om deze informatie in een commerciële of openbare instelling te gebruiken; ze hebben niet het recht om het te zenden, kopiëren, opslaan, afdrukken, verkopen, of delen van de inhoud van deze website te publiceren. Bij het bekijken van de inhoud van deze website gaat u akkoord deze toestand van het bekijken en u erkent dat ongeoorloofd gebruik onwettig is en kan u onderwerpen aan civiele of strafrechtelijke sancties. Nogmaals, de bezoeker heeft geen enkel recht op de inhoud van het gebruik, of gedeelten daarvan, met inbegrip van haar databases, onzichtbare pagina’s, de pagina’s waarheen, onderliggende code, of andere intellectuele eigendomsrechten van de site kunnen bevatten, om welke reden dan voor welk gebruik dan ook. Niets. Bezoeker stemt ermee in om een ​​schadevergoeding in het bedrag van US $ 100.000 in aanvulling op de kosten en de werkelijke schade door schending van deze bepaling. Bezoeker garandeert dat hij of zij begrijpt dat het accepteren van deze bepaling is een voorwaarde voor het bekijken en dat het bekijken accepteer.