De bosch readyy’y bbh22042 review: Voor- en nadelen

Het huishouden kan soms ongelooflijk veel tijd kosten. Tijd die we eigenlijk helemaal niet hebben omdat we druk zijn met ons werk, kinderen, familie en vrienden. Gelukkig zijn er de laatste decennia steeds meer apparaten gekomen die het huishoudelijke werk eenvoudiger en makkelijker maken. De stofzuiger is één van de oudste huishoudelijke apparaten. Natuurlijk is deze in de loop der tijd wel steeds verder ontwikkeld. De stofzuigers die je vandaag de dag in de winkel koopt zijn eigenlijk niet meer te vergelijken met de stofzuigers van enkele jaren terug, laat staan die van tien jaar terug. De Bosch Readyy’y bbh22042 is één van de meest populaire stofzuigers van dit moment. Maar hoe komt dit dan eigenlijk? Wat is er zo goed aan deze stofzuiger en wat zijn eigenlijk de minpunten? In deze review kom je alles te weten over dit merk en type stofzuiger.Bosch Readyy'y bbh22042

Voordelen van de Bosch Readyy’y bbh22042

Misschien wel het allergrootste voordeel van deze 2-in-1 steelstofzuiger is dat het een stofzuiger en kruimelzuiger in één is. De kruimelzuiger kun je eenvoudigweg van de steel loskoppelen waarna je deze gewoon als kruimeldief kunt gebruiken. Ook is het apparaat licht hanteerbaar en daardoor ook eenvoudig te manoeuvreren. Een ander veelgehoord voordeel van deze beste steelstofzuiger is dat deze niet zo snel uit zichzelf valt maar juist blijft staan. Bovendien kun je deze stofzuiger ook snoerloos gebruiken. In de handleiding wordt een zuigtijd van 40 minuten beloofd zonder snoer. Dit kan ook daadwerkelijk maar dan moet je wel op de laagste stand zuigen. Je hebt er functioneel gezien misschien niet zo veel aan maar ook heet design van de steelstofzuiger wordt door veel gebruikers geroemd. Deze Bosch Readyy’y BBH22042 is toepasbaar op elk willekeurig oppervlakte in huis waardoor je hem eigenlijk overal voor kunt gebruiken.

Nadelen van de Bosch Readyy’y bbh22042

Natuurlijk heeft deze steelstofzuiger ook nadelen. Het meest gehoorde nadeel is de laadtijd die 12 tot 16 uur bedraagt. Daarnaast is de draadloze zuigtijd aanzienlijk laag wanneer je een hogere stand gebruikt. Ook klagen veel gebruikers over het gebruik van deze stofzuiger in combinatie met huisdieren. Haren blijven in de borstels hangen, waardoor het stofzuigen steeds lastiger wordt. Ook is lang niet iedere gebruiker tevreden met de stofopvangbak, die volgens velen vele te klein is en best wat groter kan. Daar staat tegenover dat de stofzuiger dankzij deze kleine bak veel beter kan manoeuvreren en beter op te bergen is.

Conclusie

Zoals bij iedere stofzuiger zijn er voor- en nadelen op te noemen. Opvallend is dat deze stofzuiger wel goed scoort op belangrijke onderdelen van een stofzuiger zoals zuigkracht, vermogen om schoon te maken en multifunctionaliteit. Een prima stofzuiger die lang mee gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *